Boerkød - Gedekød af højeste kvalitet !
Tag kontakt og bestil dit Boerkød
Boerkød 2019 - Bliv skrevet op nu
Kødfyldte Boergeder fra Nordentoft Boergeder.
Opvokset ved Limfjorden, på naturarealer ved halvøen Kås.
Gederne er opdrættet under forhold, hvor dyrene har masser af plads, og hvor fodring sker med hensyn til dyrenes sundhed og natur.
Lækkert Boerkød
Leveres som halve eller hele dyr; slagtet og finparteret.
Kølle, Rygstykke, Bov og Magert lækkert hakkekød.
Boerkød - gedekød af højeste kvalitet.
Heledyr 20-24 kg.
95 kr. pr. kg. inkl. slagteløn.
Boerkød er rødt, finfibret og med god mørhed. Boerkød skal modne på krog for at optimere smag og mørhed, ligesom med godt oksekød. Smag og struktur sammenlignes ofte med kalvekød med en snert af vildt.
Håndtering og levering af vores kød har absolut højeste prioritet.
Slagtningen varetages af godkendt slagtehus, hvor håndværket i helt i top.
Kontakt os gerne for yderlig information.
Lidt om lækkert gedekød
Danskernes interesse for gedekød har været stigende de seneste år. Og kødet er hurtigt blevet mere og mere efterspurgt.
Gedekød spises i næsten hele verden, og mange danskere har stiftet bekendskab med gedekød i udlandet. Gedekød er rødt, finfibret kød og bliver ofte sammenlignet med kalvekød og vildt - men er alligevel helt sin egen.
Kødet er ligeledes saftig, magert og meget mørt.
I de senere år har mange kokke og andre prøvesmagere smagt på gedekød fra forskellige racer.
Boergeden er en fortræffelig forædlet kødrace. Racen er også kendt som den bedste kødproducent blandt de små drøvtygger.
Boergedekød kan på absolut ingen måde sammenlignes i smag med fårekød. Boergeden producere nemlig ikke stoffet lanolin! Lanolin gør at fårekød kan smage af uld.
Man kan anvende Boerkød i næsten alle opskrifter med svinekød, oksekød, lammekød og vildt. Man skal bare huske, at gedekødets fine struktur gør, at det hurtig bliver mørt. Og at kødet skal tilberedes ved forholdsvis lave temperaturer.
Og utroligt sundt !
Gedekød har et lavt fedtindhold, 50-65 % lavere end oksekød tilberedt på samme måde, men indeholder som minimum samme mængde protein. Sammenlignes med lam eller kalv er fedtindholdet henholdsvis 42-59 % og 25 % lavere.
Mængden af mættet fedt er 40 % lavere end kylling uden skind, og ca. 1/10 af okse, gris eller lam.
Kolesterolindholdet i gedekød er på samme niveau som gris, lam og okse, men da den væsentligste kilde til meneskers indhold af kolesterol i blodet er mængden af mættet fedt og ikke kolesterolindholdet i fødevarerne, vil gedekødets lave indhold af mættet fedt reducere mængden af kolesterol i blodet i løbet af forholdsvis kort tid, og vil blandt andet være gavnlig i mod forhøjet blodtryk og generelt godt for den menneskelige sundhed.
Vi transportere selv dyrene til slagtning på godkendt slagtehus.
Kød fra Boergeder.
Sund og lækker delikatesse i særklasse.